×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8

Thread: sdk problem

  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Banglore,India
    Posts
    156

    sdk problem

    hi , i am using carbide.c++ ide, when i am importing one apllication(s60 2nd ed appli) under 7.x os . path is just like this C:\Symbian\7.0s\Series60_v21_CW\xyz.bld, its compile fine , but when i try to run that application , the s60 3rd ed emulater is running instead of 2nd ed emulater.

    ya one thing i let you know , that xyz application is created under codewarrior ide , its working fine in codewarrior,
    but not in carbide ,

    what is reason behind it , anybuddy can help me out.

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,347

    Re: sdk problem

    Quote Originally Posted by rkmohanty View Post
    hi , i am using carbide.c++ ide, when i am importing one apllication(s60 2nd ed appli) under 7.x os . path is just like this C:\Symbian\7.0s\Series60_v21_CW\xyz.bld, its compile fine , but when i try to run that application , the s60 3rd ed emulater is running instead of 2nd ed emulater.

    ya one thing i let you know , that xyz application is created under codewarrior ide , its working fine in codewarrior,
    but not in carbide ,

    what is reason behind it , anybuddy can help me out.
    Can you check which SDK is set as default? Type "devices" on command prompt.

    Kiran.
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bhubaneswar, India
    Posts
    1,189

    Re: sdk problem

    Hi,

    You can check and change the default SDK by using this link.

    http://www.artima.com/weblogs/viewpo...?thread=222217
    -------------------------------------
    Thanks & Regards
    Ram
    Symbian OS 9.2/9.3,S60 3rd FP1/FP2,Carbide.c++v2.0

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: sdk problem

    if you donot like using commandline try using sdkswitcher . http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...n_SDK_Switcher

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Banglore,India
    Posts
    156

    Re: sdk problem

    ya i have checked with command in command prompt,

    i.e:-
    devices
    after that i did set with command
    devices -setdefault @Series60_v21_CW:com.nokia.series60

    still its not working

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: sdk problem

    i think you are using Carbide.C++ v1.3 which donot support pre-v3.x SDKs so try down-grading to v1.2 or try Hack provided in wiki.

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Banglore,India
    Posts
    156

    Re: sdk problem

    i am using carbide.c++ v1.2

  8. #8
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: sdk problem

    Check your project's Run/Debug Launch configuration and define a new one for the 2nd Edition SDK if needed

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2008-06-15, 16:02
  2. Problem deploying app in netbeans with S60 3rd Edition FP1 SDK for MIDP platform
    By michal.postrozny in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2008-06-13, 06:30
  3. Series 60 Concept Emulator (SDK Beta 0.2 Linux) not working
    By mattbee in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2003-06-10, 11:43
  4. Series 60Series 60 MIDP Concept SDK Beta 0.2 Linux bug?
    By kauppi in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2003-04-07, 09:05
  5. Has anyone solved the problem with Nokia Series 60 MIDP SDK?
    By Krunoi in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2002-10-27, 14:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×