×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    21

    Carbide.vs debug

    Hi,
    I'm new to Symbian developing I installed the latest SDK and I'm using carbide.vs plugin for Visual Studio 2005.
    Everything seems ok, but when I launch the application the emulator starts but without running the application I wan to test.

    I did the same with Carbide.c++ v1.3 and it works, when I launch a sample it starts it.

    Hope it's not a silly question
    thanks in advance for any help.

    bye

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Carbide.vs debug

    you can go to my application folder in emulator and you can launch your application from there.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    21

    Re: Carbide.vs debug

    Thanks that worked.
    On the emulator I had to go to Menu and then Installations.
    Bye

Similar Threads

  1. Carbide.vs 2.0.1 and 2.0.2 Tips and Known Issues
    By mitts in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 15
    Last Post: 2008-05-05, 11:57
  2. AT Commands to read/receive SMS
    By Fatema in forum General Messaging
    Replies: 2
    Last Post: 2008-02-29, 11:20
  3. VS2005 + Carbide.vs 3.0.1 debug problem
    By fairhood in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2008-02-21, 03:09
  4. carbide.vs debug problem
    By frizi in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-07-14, 12:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×