×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    47

    Can I use JNI on S60 FP2?

    Hi,

    I would like to make a JNI and call it on S60 FP2 J2ME application. Is it possible? I have N95 model.

    Thanks,
    Gloria

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: Can I use JNI on S60 FP2?

    Unfortunately not possible. Unless you mean having a socket connection to a background Symbian App (so called MIDPJNI workaround)

    Hartti

Similar Threads

  1. SDK S60 3rd edition FP2 beta emulator
    By livelab in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2008-01-09, 22:25
  2. Can Nokia connectivity Framwork work with S60 3rd FP2 SDK?
    By luckyapplehead in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-12-18, 12:52
  3. Ethernet Connection for S60 3rd Ed FP2 on Vista Problem
    By singhgupi in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2007-11-06, 05:17
  4. Symbian bluetooth coding with s60 2Ed FP2
    By hasiamar in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-09-20, 14:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×