×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    79

    Gallery Application: Issue and Question

    This is a two part item relating to the Gallery application:

    (1)
    There seems to be a limit as to how many pictures that the gallery application will show. While I have 48 items selected to show, it will not show all the items. I am not sure if it is because I have been swapping my memory card thru various devices, and taking pics with those devices, but it seems that after a suite of pics earlier this month, I cannot get new items to show in the Public gallery that I created.

    (2)
    Can there be some options added to the Gallery application? Specifically:
    - images per page
    - export to Share on Ovi
    - import album from Share on Ovi (make the link to the Share on Ovi album appear as a selectable gallery to visit)
    - the ability to view ALL images on a given directory so that they can selected from one singular page to a created image gallery

    (3)
    There are thumbnails created in the gallery application, are these the images that are used for the Blog application (stretched and nasty those images get, but I was just wondering)
    http://antoinerjwright.com - an MWS hosted site

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,143

    Re: Gallery Application: Issue and Question

    As this Dico is Forum Nokia Developer discussion board this DiBo concentrates on development related issues, you might find more end-user problems related Dibo better suited for your query. Here's link for one: http://discussions.europe.nokia.com/

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    79

    Re: Gallery Application: Issue and Question

    @symbianyucca: I am speaking of the Gallery app within the Mobile Web Server, not the S60 application. This would be an appropriate question for this area.

    Original Topic: There is a limitation on the gallery application for MWS; after deleting and creating again the gallery I am left in the same spot. I'll just have to dig into the Gallery code and see what can be done there.
    http://antoinerjwright.com - an MWS hosted site

  4. #4
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    60

    Re: Gallery Application: Issue and Question

    Yes, this is very much the correct forum.

    Antoine, there is a number of possibilities:
    - your device memory runs out
    - MWS gallery times out because of too much pictures
    - there is a somehow corrupt or strange picture that confuses Gallery so that it mis-behaves

    Thanks for the report!

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    79

    Re: Gallery Application: Issue and Question

    Quote Originally Posted by jukkaekl View Post
    Antoine, there is a number of possibilities:
    - your device memory runs out
    - MWS gallery times out because of too much pictures
    - there is a somehow corrupt or strange picture that confuses Gallery so that it mis-behaves
    Uhmm;
    - using an E71 so memory shouldn't be an issue.
    - I am using the E71-1 in the US, so the EDGE speeds could contribute to a timeout. Though I get the same issue with MWS is connected via Wi-FI.
    - corrupt or strange picture...uhmmm

    It could be with the last one as I did add pics to my pics folder that were not created on the E71 or other S60 device. Its those pics after that which aren't showing.

    In the meanwhile I've created a second gallery and will keep an eye out for that happening as that would be the closest issue.

    Thanks.
    http://antoinerjwright.com - an MWS hosted site

Similar Threads

  1. Problems with a signed application
    By Alfury in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 7
    Last Post: 2008-03-27, 05:15
  2. N81 BUG: Web Services Parser an question marks???
    By masterchief2004 in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-03-07, 17:59
  3. Secuirity issue
    By tsayag in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 8
    Last Post: 2007-11-03, 11:45
  4. Mail For exchange application related question
    By savvy in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2007-08-01, 16:56
  5. Big Question - Big Issue
    By jpedwardspost in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2006-03-11, 14:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •