×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20

    How to get ISIM using midlet?

    Dear all:
    I have search this "isim" in the forum. The possible mehtods are in Symbian C++ . I don't know how can i get ISIM using MIDP.Is this possible:
    Code:
    String imsi = System.getProperty("IMSI");
    if (null == imsi)
    imsi = System.getProperty("phone.IMSI");
    Last edited by Zhang Jianliang; 2008-08-15 at 10:10.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Deva, Romania
    Posts
    3,471

    Re: How to get ISIM using midlet?

    Judging by the code you provided, I assume you want to get IMSI, not "ISIM".

    For S60 3rd edition FP2 onwards: According to this article you can use
    Code:
    System.getProperty("com.nokia.mid.imsi");
    For Series 40 3rd Edition, Feature Pack 1 onward: See this article, which suggests the same code.
    Last edited by bogdan.galiceanu; 2008-08-15 at 10:02.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20

    Re: How to get ISIM using midlet?

    Then IMSI is platform specified?
    I mean different terminals may use differnet System.getProperty("XXXXXX")to get IMSI?

  4. #4
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,192

    Re: How to get ISIM using midlet?

    Yes, correct. The string is a little different on different phones. Unfortunately.
    (and as Bogdan mentions above, it is not available on all phones)

    Hartti

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20

    Re: How to get ISIM using midlet?

    Hartti:
    Thanks for your simple and straight answer.This board is much better than the sun MIDP CDC forum just because of you these warm hearted experts.
    BTW, how to set a flag to show that this topic is resolved?

  6. #6
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,192

    Re: How to get ISIM using midlet?

    Zhang Jianliang,

    We are not utilizing that feature on our discussion boards (marking a thread answered). I think we had it on for some time in the past, but it did not get much traction, so we do not have that on (in order to keep the UI a little simpler...)

    Hartti

Similar Threads

  1. calling midlet from midlet throws SecurityException on 6600
    By brianpegan in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2010-10-25, 05:31
  2. Opening connection to the secure element fails when restarting the midlet.
    By tfroidcoeur in forum Near Field Communication
    Replies: 6
    Last Post: 2007-08-24, 08:38
  3. 技术文档:MIDP 2.0安全机制 与 MIDlet 数字签名
    By wotrust in forum [Archived] Other Programming Discussion 关于其他编程技术的讨论
    Replies: 0
    Last Post: 2006-12-30, 07:42
  4. 'Response Unknown' when downloading midlet
    By Weevil in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2004-05-30, 17:01
  5. How to create two instances of midlet
    By marquito99 in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2004-04-30, 01:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •