×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1

    Flash Lite loadVariables() "unable to connect"...

    Hello all,

    So here's my problem !
    First of all my device : Nokia N95 running Flash lite 3.

    So i'm developping an app, witch uses loadVariables method, but when i use it a second time it doesn't work (on my device) and i've a message (unable to connect. Try again later). And my device is still connected.
    when i test it on my computer, no problem !

    Maybe i cant call twice loadVariables ?

    thanks !

    Here's a few line of my code (example...) :

    first frame :
    Code:
    //FRAME 1
    this.createEmptyMovieClip("rssDonnees", this.getNextHighestDepth());
    loadVariables(listRss, rssDonnees);
    function chargeListRss() {
     if (rssDonnees.complet == undefined) {
     trace("not yet.");
     } else {
     trace("finished loading. killing interval.");
     trace("-------------");
     for (i in rssDonnees) {
     trace(i+": "+rssDonnees[i]);
     }
     trace("-------------");
     clearInterval(rssInterval);
     nextFrame();
     }
    }
    var rssInterval:Number = setInterval(chargeListRss, 100);
    second frame
    Code:
    //FRAME 2
    this.createEmptyMovieClip("rssDonnees2", this.getNextHighestDepth());
    loadVariables(listRss, rssDonnees2);
    function chargeListRss2() {
     if (rssDonnees2.complet == undefined) {
     trace("not yet.");
     } else {
     trace("finished loading. killing interval.");
     trace("-------------");
     for (i in rssDonnees2) {
     trace(i+": "+rssDonnees2[i]);
     }
     trace("-------------");
     clearInterval(rssInterval2);
     trace("DONE !");
     }
    }
    var rssInterval2:Number = setInterval(chargeListRss2, 100);

  2. #2
    Product Specialist
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    UK
    Posts
    191

    Re: Flash Lite loadVariables() "unable to connect"...

    Hi,

    In the code above you are moving between frames and so the second request is likely to fail on device. The Windows player is much faster and more tolerant than on device.

    http://flashmobileblog.com/eseminar01-08.zip

    Let us know if it works.


    Mark
    Mark Doherty
    Developer Evangelist
    Adobe Systems, Mobile and Devices EMEA

Similar Threads

  1. Embedded Flash Lite 3 and local symbian data access through loadvariables()
    By magicdave in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 7
    Last Post: 2009-09-07, 09:27
  2. Getting Flash Lite installed on Flash Lite enabled but not pre-built devices!
    By sirbijan in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 1
    Last Post: 2008-06-04, 07:39
  3. Nokia N95 8GB adds Flash Lite 3 support
    By biskero in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 17
    Last Post: 2008-02-15, 21:59
  4. Flash Lite handsets poll
    By ilyadanilov in forum Series 40 & S60 Platform Feedback Archive
    Replies: 11
    Last Post: 2006-07-04, 23:17
  5. S60 2nd FP3 and 3rd - Flash Lite frustration
    By ilyadanilov in forum General Development Questions
    Replies: 7
    Last Post: 2006-02-08, 19:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×