×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63

    Arrow self.location.herf showing cursor back

    I have created an application... When I try load in n95 8gb it is working fine. but in N78 Install same application. It works like.. when i m loading a page using self.location.href then it shows cursor thr... I have widget.setNavigationEnabled(false); on page loading but that not works.

    So please provide solution for the same
    Regards,

    Ravindra Suthar

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Romania
    Posts
    53

    Re: self.location.herf showing cursor back

    because you have used S60v3 FP1 SDK. N78 is FP2 so you will need to develop it for N78!

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63

    Re: self.location.herf showing cursor back

    Okay. So, how to resolve that problem now.
    Regards,

    Ravindra Suthar

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    1,100

    Re: self.location.herf showing cursor back

    Hello, rsuthar!

    Please, could you provide me more of the code, or the whole implementation, so that I could have a look at it? I'd like to make a couple of tests here.

    You can send the code directly to my corporate e-mail:

    marko.lumivuori@nokia.com

    Cheers,
    Marko
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][/COLOR][I]Marko Lumivuori
    Technical Support
    +358 40 8019330
    [email]marko.lumivuori@nokia.com[/email][/I][/FONT]

Similar Threads

  1. Showing KERN-EXEC3 panic Problem
    By saimram in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2008-02-12, 05:38
  2. Problem showing the SMS body text on RichText Editor
    By saadmansur in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2007-06-21, 11:30
  3. showing and hiding sprites
    By desijatt in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-11-27, 18:43
  4. Series 60 emulator is not showing colours
    By carter_chen1997 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2005-01-03, 10:39
  5. How to avoid showing the 'Select connection dialog'
    By chavasekhar in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 6
    Last Post: 2004-07-01, 10:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×