×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Luttenberg (Netherlands)
    Posts
    577

    SVGTBINENCODE fails on Vista?

    Hi,

    I am using S60 3rd FP2 v1.1 on Vista. If I compile my application SVGTBINENCODE from S60 3rd FP2 v1.1 it just says "SVGTBINENCODE failed!" on the command line.

    Any solutions? I did run env.bat, before starting to compile.

    BR,

    Rene
    Rene Heuven
    Inmote - Creative Smartphone Solutions
    Web: www.inmote.com
    E-mail: rene@inmote.com

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,355

    Re: SVGTBINENCODE fails on Vista?

    One obvious workaround is not to use the tool by making sure that MIFCONV.EXE is called with the /X parameter. Uncompressed icons will work just fine.

    I will ask for this issue to be investigated by the SDK team.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. Carbide installer 1.3 fails in window vista
    By LostSpider in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 8
    Last Post: 2008-06-28, 10:33
  2. CONAFindBegin fails on Vista
    By jsoberan in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 2
    Last Post: 2007-11-21, 23:33
  3. Ethernet Connection for S60 3rd Ed FP2 on Vista Problem
    By singhgupi in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2007-11-06, 05:17
  4. Will S60 3rd Ed FP2 emulator have Support for Windows Vista Aero
    By jimgilmour1 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-10-17, 19:39
  5. Windows Vista Issues and Patches
    By synchrnzr in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2007-07-23, 06:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •