×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    N95 Hidden Access Points

    I have an issue on the N95; and am wondering if it's normal...

    When using an HTTP connection the device pops up a box first asking for allowance to send/receive data. After choosing 'yes' the application appears to simply freeze.

    However, what's happening is that the next dialog that pops up; requesting the access point; is either behind the J2ME app, or just not popping up.

    As soon as I switch out of the J2ME app the Access Point dialog appears.

    I don't mind the fact that the dialog is needed, I know that's to do with signing and app-properties. It's the fact that the Access Point dialog isn't immediately visible to the user.

    Any ideas?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore
    Posts
    9

    Re: N95 Hidden Access Points

    Hi,
    Is your application is using multiple HTTP connections. I too got the same problem on Nokia 3250. Better synchronize your HTTP connections.

    Regards
    Yellappa

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    Re: N95 Hidden Access Points

    Nope. Only one connection at any one time; in a separate thread to the main render & logic loop.

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: N95 Hidden Access Points

    What does the other (non-networking) thread do?

    Are you using yields in your code (replace them with short sleep commands and see what happens)?

    Hartti

Similar Threads

  1. Access point problem in N95
    By Superior in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2009-06-09, 08:03
  2. The new N95 access point prompt feature for Java.
    By dmarosi in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2007-12-09, 20:30
  3. WLAN access points and ISP cells
    By lucca99 in forum Wired and Wireless interfaces (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2007-01-03, 03:56
  4. access points problem with HTTP client api
    By Svat_ in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2006-12-26, 16:19
  5. Replies: 1
    Last Post: 2002-05-14, 17:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×