×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1

    Cabide.c++ v1.3 not detecting S60 SDK installed

    Hello All,
    I am newbie and trying a hand at Mobile application on Symbian.

    I have installed Carbide.c++ v1.3, also I have installed S60 SDK downloaded from Nokia site. I have installed it in a drive other than default directory.
    Is it that I need to install the same in its default C drive??

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,344

    Re: Cabide.c++ v1.3 not detecting S60 SDK installed

    Welcome.

    Would you please elaborate more about your problem? Which SDK are you referring to?

    And one suggestion to get life easier. Install Carbide.c++, SDK, etc... in same drive. There could be exception to this case but as said, for getting life easier, install them on same drive.
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,236

    Re: Cabide.c++ v1.3 not detecting S60 SDK installed

    Hi Ankzz,

    All you need to do is go to the Windows>Preferences in Carbide then select the Carbide c++, there you would have sdk preference you need to setup your
    epocroot and the other details.

    Regards,
    Sriky
    Last edited by sriky27; 2008-09-13 at 16:10.

  4. #4
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    333

    Re: Cabide.c++ v1.3 not detecting S60 SDK installed

    if your perl is correctly installed, you can try to use devices -add and devices -setdefault to add SDK manually.

Similar Threads

  1. API to read file information in S60 2nd FP2 sdk?
    By SanjayKhuntia in forum Mobile Java General
    Replies: 10
    Last Post: 2008-08-28, 12:11
  2. Symbian carbide.c++ & Nolkia S60 SDK?????
    By g.page in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2007-04-25, 17:47
  3. Nokia S60 SDK and Carbide in VS.NET 6.0
    By MePHyst0 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2005-12-01, 20:46
  4. Http connection problem in 6310i
    By teahola in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2002-10-03, 18:46
  5. Almost all tools (S60 MIDP SDK B0.1, Nokia S60 SDK Symbian OS v0.3) Crashes
    By alexandershalamov in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2002-07-03, 13:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×