×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    113

    Signal Exception 0 received: A data abort exception has occurred

    Hi,
    I am working on application in which I am using::
    result = semaphore.CreateGlobal(KTimeServerSemaphoreName, 0);


    When on device debugging is done....... the application throws::
    Signal Exception 0 received: A data abort exception has occurred............




    please help...............



    Thanks
    J

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,143

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bangalore
    Posts
    10

    Re: Signal Exception 0 received: A data abort exception has occurred

    the issue posted is more to do with TRK, than with the createSemaphore().
    I too am trying to use the MetroTRK, for on device debugging, and getting the same error, in a totally different scenario... any thoughts?

    Rv.
    -rv

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    149

    Re: Signal Exception 0 received: A data abort exception has occurred

    I'm getting this same error, but don't know righly where the problem is..
    I don't use semaphores in my application.
    It look likes a TRK bug.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23

    Re: Signal Exception 0 received: A data abort exception has occurred

    Check that resource file is valid - all icon files and strings it refers are present, and it's format is correct. It solved problem in my case with similar exception inside CAppUi::BaseConstructL()

Similar Threads

  1. VS.Net 2003 Carbide 2.01 and epoc32.exe
    By ValentinK in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-01-12, 12:31
  2. Possible carbide bug: Suspended: Signal 'Exception 5' received. Description: Access V
    By alexbirkett in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2006-12-14, 07:40
  3. Debugger: Exception occurred during launch (Error within Debug UI)
    By tplehton in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2006-04-03, 09:22
  4. can not successfully link any sample using .NET
    By lobotomat in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2002-08-20, 00:29
  5. Using protocol file:// with object connector
    By afinistr in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2002-06-24, 07:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •