×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19

    checkbox is not getting submitted in form

    Hi
    I am using checkbox in my form, and when i submit the form on the destination side its not getting submitted. On the destination side if i look for the check box parameter its coming null always irrespective of whether you checked the checkbox or not. I am using Nokia Mobile Internet Toolkit 3.1.
    Any idea about this????
    Thnaks
    Hari

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    466

    RE: checkbox is not getting submitted in form

    Hi!

    Could you send us the URL to your site or the WML code so that we can test it? Which simulator you are using?

    Kind regards,
    Satu/Forum Nokia Developer Support

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    8

    RE: checkbox is not getting submitted in form

    Hi Hari,

    I am a newbie to Nokia Mobile Internet Toolkit 3.1.
    Can i run ASP,cgi files in my IIS server and retrive the output of these files from my XHTML page. i mean can i make Mobile phone browser the client and IIS the server.

    Thankyou
    Raghavendra
    raagzcd@yahoo.com
    Bangalore
    INDIA

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19

    RE: checkbox is not getting submitted in form

    Hi Raghavendra
    You can use any server to send xhtml to the xhtml browser. All you need to do is write the logic in your own code(either ASP or CGI) and print the xhtml in your code through output stream. Also you need to add the xhtml mime type to your response stream. The xhtml mime type u need to set is " application/xhtml+xml"
    Hope this helpful.
    Regs
    Hari

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×