×

Discussion Board

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    34

    Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    After reading through the solution of this problem, my problem can't be fixed. My error code in epocwind.out is there.

    13.505 CDirWatcher::RunL <-
    13.535 Thread MMFAudioServer.exe::Local-00b0f974 Killed -5
    13.535 CMMFAudioServerFactory[0x1a3f020c]::StopL
    13.540 CDirWatcher::RunL ->
    13.540 Thread eiksrvs.exe::EikAppUiServerThread Panic KERN-EXEC 3
    13.540 Thread eiksrvs.exe::UikonWatchers Panic KERN-EXEC 3
    13.540 Thread eiksrvs.exe::ViewServerThread Panic KERN-EXEC 3
    13.540 FAULT: KERN 0x00000004 (4)

    I have already tried to uninstall the audio driver and stop the window audio. And reinstall the SDK and C++ again. But the problem is still there.

    Anyone can help me or provide any solution to me?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    looks like you want to play a audio format that is not available with Emulator.

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,674

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    Emulator can have problems with exotic/unstable soundcards/their drivers. Temporarily try disabling your sound hardware.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    34

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    Thank you. Actually, I am not playing the audio function in emluator. As I start the emluator and it will turn off a few second, so I disable the audio in the hardware device. After I disable the driver of the audio device, it also turns off automatically. Any solutions can fix this problem?

  5. #5
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    333

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    Have you tried s60 fp2? if this problem still happens,maybe the problem come from environment settings.

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    241

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    The FP1 emulator seems to have havy problems with the server 2003 operating system.

    Look here:

    http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=127344

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    There is something about Data Execution Prevention (DEP) settings on the OS.. check this out;

    http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=143551

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    Hi all.i got this problem too,but it's working fine now.
    becouse the emuulator can not working in remote desktop,you can use other remote tools instead it,such as VNC.

  9. #9
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Emulator 3rd FP1 auto close after 1x seconds in window server 2003

    Or you can disable the remote sound option (or whatever its name is) within Remote Desktop. Well, all kind of hacks for all kind of uses ...
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. window server resources
    By everest in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2007-02-25, 19:48
  2. Bluetooth server close problem :) on Nokia 6600
    By obiwk in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2004-12-28, 08:35
  3. Window Server Logging on Symbian
    By spaceart in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2004-04-05, 10:37
  4. How to enable Window Server AutoFlush?
    By Hendrik Bock in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2004-04-04, 18:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×