×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    28

    Access Point creation - Network Control Capabilities

    Hello,

    I would like to add Access Point creation to my application and
    I found in the documentation that in same cases there is necessary to have Network Control Capabilities,

    Do I really need Network Control Capabilities?

    Are Network Services, Write/ReadDeviceData enough ?

    Thank you

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    India
    Posts
    1,043

    Re: Access Point creation - Network Control Capabilities

    Hi,
    Check this link from wiki about access point creation
    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...t_access_point
    The document says the capability required is WriteDeviceData, try this.
    Maximus
    S60 Developer
    Impossible is nothing

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Access Point creation - Network Control Capabilities

    Quote Originally Posted by leodom View Post
    I found in the documentation that in same cases there is necessary to have Network Control Capabilities
    Can you indicate where have you found such information? We can verify the info and make the necessary corrections.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 2008-10-27, 15:22
  2. Creating a GPRS access point
    By adinkesp in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2007-09-09, 20:13
  3. SATSA Access Control configuration?
    By izak in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2006-08-17, 13:59
  4. Gateway IP address in Nokia 6600 access point
    By yashodhan in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2004-10-01, 12:22
  5. NOKIA D211 doesn't work with my 3com and Asus access point
    By nuvolablu in forum Multimodecards
    Replies: 4
    Last Post: 2004-04-24, 19:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×