×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    How do I display a Pound Sign???

    HI there,

    I am currently building a WAP site using the latest version of the WAP tool kit 2.0. I have been success so far and the prototype is fine. But I have a nacking problem. I am based in the UK and would very much like to display the '' - pound sign again, any values whch are displayed.

    I can't figure out what I need to include into the code and where I need to include it. I know that I need the ASCII value, But I still come with a error message 'illegal character in character reference.

    Any suggestion would be helpful..

    Thanks again...

    Simon

    Posted by Simon Chan, simon.chan@point4.com
    on July 11, 2000 at 13:53

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    RE: How do I display a Pound Sign???

    Posted by Thomas Lund Hansen, tlh@merkantildata.dk
    on July 11, 2000 at 23:00



    Hi Simon

    When displaying a ampersand (&amp sign I use &
    Ampersand is 38 in the ascii table if i'm not mistaken, so you'll just have to find the ascii value for and put it in like this: &#value;

    What happens is that the gateway mistakes the pound sign for a predefined value (or sumthing).

    Cheers,
    Thomas

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    RE: How do I display a Pound Sign???

    Posted by Simon Chan, simon.chan@point4.com
    on August 15, 2000 at 14:48



    Hi Everyone..

    I ahve managed so solve the problem with the pound sign.

    You need to place the numeric value instead of the actual symbol in this case the &#163

    Thanks for everyones help

    Simon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×