×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sasken Communication Technologies, Bangalore
    Posts
    22

    Question Emulator Problem

    Hi all
    I m new to symbian OS.
    i was working on S60 3rd Edition SDK using CarbideC++ IDE
    Today when i started emulator and tried to access the installation directory it gave me this error.
    -----------
    MENU
    System Error -20
    -----------
    I tried to Unistall/Reinstall the S60 3rd SDK but the problem remains.
    FYI : Today when i launched carbideC++ it gave me error "drive C: corrupt,Try to run check Disk utility."
    So i run check Disk utility then carbide launched successfully but emulator now gives me error.

    Do anyone know wats wrong with emulator?And how to solve it?
    Any help/suggestions are highly appreciated.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    28,572

    Re: Emulator Problem

    Negative numbers are here: http://wiki.forum.nokia.com/index.php/Error_codes
    -20 is KErrCorrupt in particular, so something is corrupt.
    Quote Originally Posted by rizvanmotala99 View Post
    FYI : Today when i launched carbideC++ it gave me error "drive C: corrupt,Try to run check Disk utility."
    Was it a Windows error, or was it an error in the emulator?
    If your computer and/or its hard drive is about to die, that is not really a Symbian-related problem, and the cure will not be Symbian-related neither.

    When re-installing the SDK it is advisable to remove its folder completely, since it may contain some garbage.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sasken Communication Technologies, Bangalore
    Posts
    22

    Re: Emulator Problem

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    Negative numbers are here: http://wiki.forum.nokia.com/index.php/Error_codes
    -20 is KErrCorrupt in particular, so something is corrupt.Was it a Windows error, or was it an error in the emulator?
    If your computer and/or its hard drive is about to die, that is not really a Symbian-related problem, and the cure will not be Symbian-related neither.

    When re-installing the SDK it is advisable to remove its folder completely, since it may contain some garbage.
    Yes i did it.And now it works fyn.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •