×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Image.open() AttributeError

    Code:
    Image.open()
    AttributeError: type object 'Image' has no attribute 'open'
    Python S60 1stEd 1.4.0 get the following error. Which module is needed to solve it?
    Last edited by Anime; 2008-10-28 at 11:12.

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Finland, Helsinki
    Posts
    323

    Re: Image.open() AttributeError

    Quote Originally Posted by Anime View Post
    Code:
    Image.open()
    AttributeError: type object 'Image' has no attribute 'open'
    Python S60 1stEd 1.4.0 get the following error. Which module is needed to solve it?
    I don't have 1.3.1 PDF documentation available now, but 1.4.4's doc says:

    Functions Image.open and Image.inspect and Image object methods load, save, resize, and transpose are not available for S60 1st Edition.
    I don't know is there any third party module for 1st edition, which can do image operations. Probably newer phone model could be easier solution (if possible).

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tempe, AZ
    Posts
    411

    Re: Image.open(f) AttributeError

    Actually, the scenario with S60 1st edition is,

    Image.open(filename)
    Note: Not supported in S60 1st Edition!
    Returns a new Image object (mode RGB16) that contains the contents of the named file. The supported file formats are JPEG and PNG. The file format is automatically detected based on file contents. filename should be a full path name.
    IDEAS is all they need but still they think only Genius can give them that.

Similar Threads

  1. XMl Parser Implementation for Symbian
    By ittiam in forum Symbian
    Replies: 26
    Last Post: 2009-09-16, 05:26
  2. i cant build helloworld project
    By akhin in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2008-12-22, 12:38
  3. Help with lnk2019 lnk1120 error
    By yuenfatt in forum Symbian
    Replies: 8
    Last Post: 2007-08-24, 08:21
  4. User break point error in Grid
    By ag24master in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2003-08-07, 08:20
  5. Unresolved external symbols problem
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-06, 13:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×