×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    96

    Question questions about RDA - Serg3D

    I'm trying to use RDA, but having problem with device selection screen. For some reason it only show first two or three devices and after that reload.
    I can connect to first or second device, like N73. However e51 which I've reserved never showed up on the screen. If I manage connect to device, after that everything working ok.
    Is it the problem of my internet connection ?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Helsinki
    Posts
    413

    Re: Questionnaire about RDA devices / firmware versions

    serg3d:

    sounds like a connection problem on your side, or then there has been some temporary glitch on server side. I just tested this and at least at the moment the service seems to be up and running normally.

Similar Threads

  1. 20 questions game
    By Jimbo43 in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2008-04-14, 17:04
  2. Replies: 0
    Last Post: 2008-03-02, 18:44
  3. Using RDA Facility
    By natakan in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2007-11-23, 08:47
  4. Questions Not In Forum
    By JAgoika in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2004-10-22, 16:31
  5. some questions on NOKIA/symbian development, thank you!
    By trendin in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2004-03-18, 11:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •