×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    19

    Arrow Another problem with Hooklogger

    Dear All,

    i downloaded hooklogger and trying to install it and attach it as the doumentation says.
    i am using 3rd_fp1 sdk with carbide.C++

    when invoking hookEuser.cmd it tell that it have been replaced by setuphooks.cmd.

    after running setuphooks.cmd with the following parameters:
    SetupHooks DEFAULT WINSCW UDEB

    i didn't feel anything changed :)
    also after running hooklogger UI and run the emulator then hooklogger display this message:

    Code:
    --unhooked emulator(s) found--
    One (or more)new processes appear to be 
    symbian OS emulator but haven't connected to hooklogger.
    C:\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\Epoc32\release\winscw\udeb\myapp.exe
    if you were expecting them to connect
    then ensure that the hooks have been installed
    correctly and relaunch
    also i'm not able to locate HookEUSER.pl in the instllation floder of hooklogger P.S. i installed hooklogger in C:\Symbian\HookLogger directory.
    i even search the whole computer for such file name but i didn't find it :S

    can i get any help on this issue
    thanks
    Last edited by SingerSinger; 2008-12-02 at 09:24.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,752

    Re: Another problem with Hooklogger

    Do you have multiple SDK-s installed?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    19

    Arrow Re: Another problem with Hooklogger

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    Do you have multiple SDK-s installed?
    yea wizard actually i have
    1- 2nd_fp3 installed under C:\Symbian\8.1a
    2- 3rd_fp1 installed under C:\Symbian\9.2
    3- and finally S60_3rd_FP2_SDK_v1.1 installed under C:\S60\devices

    but my current active project uses 3rd_fp1 SKD while building it

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,752

    Re: Another problem with Hooklogger

    If you write "SetupHooks DEFAULT", HookLogger's tools are going to be deployed to the default SDK. Which you can select with the "devices -setdefault @..." command. (If you execute "devices" without arguments, you will get a list of what you can write as "...").

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    19

    Re: Another problem with Hooklogger

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    If you write "SetupHooks DEFAULT", HookLogger's tools are going to be deployed to the default SDK. Which you can select with the "devices -setdefault @..." command. (If you execute "devices" without arguments, you will get a list of what you can write as "...").
    Thanks Wizard
    this sloved the problem

Similar Threads

  1. Problem with CAknDoubleStyleListBox with a CAknSearchField
    By jjig in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2009-09-17, 00:58
  2. HookLogger Problem
    By symbians60 in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2007-09-28, 16:58
  3. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  4. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  5. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×