×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10

    Thumbs up Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    I installed almost every edition of s60 sdk on Windows Server 2008(64), of course one a time . but the emulator can't work.
    when it start, after about 10 secs ,it quit without displaying anything on the emulator screen.
    Any one can help me?
    Last edited by chuyangguangshin; 2009-01-03 at 14:34.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,687

    Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    Try checking what is in the logfile: http://wiki.forum.nokia.com/index.php/Epocwind.out
    If it is about something with audio drivers, try disabling your audio hardware completely.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10

    Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    Great! It works! Thank you very much!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8

    Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    Hi, wizard_hu_,

    i am trying to run the GCCE bulding. Should i treat the Windows Server 2008(64) as vista? Or is there any special trick?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8

    Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    Hi chuyangguangshin,

    Do you teat the Windows Server 2008 as Vista when you do the symbian building? I mean, e.g. copy the Plugin patch for Vista?

    Thanks a lot!

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,687

    Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    I think first you could try without any special patches, so install everything with explicit right-click + Run as Administrator (it is important for both Vista and Win7), preferably to the default locations, and see what comes out at the end.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8

    Re: Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?

    As feedback, the windows Server 2008 Symbian building works if it is treated as Vista

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 2008-09-09, 04:53
  2. Darwin server on windows XP
    By laksmntr in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-06-13, 16:47
  3. Replies: 2
    Last Post: 2006-02-08, 02:48
  4. NMIT 4.0 and Windows 2003 Server
    By akazachkin in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-02-11, 15:56
  5. JSP run on Activ Server? Is it possible??
    By hgyang in forum WAP Servers
    Replies: 1
    Last Post: 2002-07-24, 13:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×