×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    17

    Smile symbian S60 2nd -- no ringtone after close 'Help' in app

    Hi,

    my application using standard way to read 'Help' which is displayed correct, somehow, there is no mobile's ringtone after close the Help and return to the application. The ringtone back after switch to other applications or main page.

    CArrayFix<TCoeHelpContext>* CMyApp::HelpContextL() const
    {
    CArrayFixFlat<TCoeHelpContext>* array =
    new(ELeave)CArrayFixFlat<TCoeHelpContext>(1);
    CleanupStack::PushL(array);
    array->AppendL(TCoeHelpContext(KUidMyApp, KContextApplication));
    CleanupStack::Pop(array);
    return array;
    }

    It's weird, anyone could help with it?
    Appreciate.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Wiltshire, UK
    Posts
    3,644

    Re: symbian S60 2nd -- no ringtone after close 'Help' in app

    Download Symbian OS now! [url]http://developer.symbian.org[/url]

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    17

    Re: symbian S60 2nd -- no ringtone after close 'Help' in app

    yep, it's works. thanks a lot.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2009-10-16, 21:13
  2. Replies: 8
    Last Post: 2009-01-07, 05:11
  3. Replies: 4
    Last Post: 2008-06-27, 11:11
  4. Replies: 4
    Last Post: 2008-03-06, 10:38
  5. Replies: 2
    Last Post: 2004-05-08, 09:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×