×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Luttenberg (Netherlands)
    Posts
    577

    Remove MTM: System error (-30477) - N73

    Hi,

    I have written an MTM. If I remove the SW on N73 I get system error (-30477) during the uninstall procedure. How do figure out what this means?

    BR,

    Rene
    Rene Heuven
    Inmote - Creative Smartphone Solutions
    Web: www.inmote.com
    E-mail: rene@inmote.com

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Luttenberg (Netherlands)
    Posts
    577

    Re: Remove MTM: System error (-30477) - N73

    Oops - missing info:

    This only happens if the message center application is still running in the background.

    Is this related to?
    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...e_in_use_error

    Can we find more info about this issue? I mean we figured out the MTM UI resource remains locked. We have no relevant resources in the MTM UI resource file - so is it possible to have no MTM UI resource file for your UI MTM?

    Also it does not seem to be a good idea if you try to kill Message Center (when the re-install was started from the Inbox) to solve the problem. Re-install is actually uninstall followed by install in S60.

    BR,

    Rene
    Rene Heuven
    Inmote - Creative Smartphone Solutions
    Web: www.inmote.com
    E-mail: rene@inmote.com

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Wiltshire, UK
    Posts
    3,644

    Re: Remove MTM: System error (-30477) - N73

    FYI: This error is
    const TInt KSWInstErrFileInUse = -30477; // Mandatory file is in use and prevents the operation

    From the software installer
    Download Symbian OS now! [url]http://developer.symbian.org[/url]

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Luttenberg (Netherlands)
    Posts
    577

    Re: Remove MTM: System error (-30477) - N73

    Hm ... OK ... makes sense ... On 6220 Classic no error is shown, uninstall just fails ... as mentioned in the known issue for S60.

    BR,

    Rene
    Rene Heuven
    Inmote - Creative Smartphone Solutions
    Web: www.inmote.com
    E-mail: rene@inmote.com

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 2008-01-04, 11:15
  2. HELP !auto-reply sms system (using 8250 & VB6)
    By dancingqueeneng in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 4
    Last Post: 2007-02-08, 07:08
  3. MTM registering fails on certain rom versions (s60 3rd)
    By blizzz in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2006-05-22, 16:52
  4. Drawing in system area(the part draws battery&radio signal)
    By toughworker in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2004-12-22, 01:28
  5. System Help with nokia pc connectivity SDK
    By gotka in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 4
    Last Post: 2004-07-06, 09:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×