×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    104

    Regarding launching Browser

    Hi ,

    I am working on browser application . I have used the following code from nokia wiki to launch the browswer.

    RApaLsSession apaLsSession;
    const TUid KOSSBrowserUidValue = {0x10008D39}; // 0x1020724D for S60 3rd Ed
    HBufC* param = HBufC::NewLC(64);
    param->Des().Copy(_L("4 http://www.yahoo.com/"));
    TUid id(KOSSBrowserUidValue);
    TApaTaskList taskList(CEikonEnv::Static()->WsSession());
    TApaTask task = taskList.FindApp(id);
    if(task.Exists())
    {
    task.BringToForeground();
    HBufC8* param8 = HBufC8::NewLC(param->Length());
    param8->Des().Append(*param);
    task.SendMessage(TUid::Uid(0), *param8); // UID not used
    CleanupStack::PopAndDestroy(param8);
    The problem is when i first load the page it is loading fine,but when i try to reload other page the previous page is not getting refreshed,that means the first page is not getting cleared.I got to know that we need to clear some cache but how to clear that.

    This scenario is working fine in emulator ,problem occuring in mobile.

    Kindly,let me know if any one solved such error .
    regards
    preethi

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: Regarding launching Browser

    Try adding SWEvent capability to your application.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    104

    Re: Regarding launching Browser

    hi Yucca,
    thank you its working fine now...

    regards
    preethi

Similar Threads

  1. Problem in browser Launching On Nokia N81
    By hitonly2008 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2008-09-30, 07:46
  2. Launching Browser with IAP
    By swmnr in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2008-08-28, 09:48
  3. launching wap browser with URL
    By mtg101 in forum Symbian
    Replies: 28
    Last Post: 2008-07-01, 16:01
  4. launching embedded WAP Browser in 6600?
    By marjola in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2004-01-26, 14:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×