×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Noida,India
    Posts
    4,027

    Set Volume problem

    hi.. im using CMidiClientUtility API to play a karaoke file.Now im able to set its volume only once at the instance when file gets played and not after that i.e. not able to change the volume during runtime.I tried calling SetVolume(TInt xyz) but it does not changes the volume.
    so anybody have any idea, how to change volume at runtime.?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ShenZhen, China
    Posts
    4,346

    Re: Set Volume problem

    in my code, CMidiClientUtility::SetVolume work fine, could you show me your code?
    or you can sure MapcInitComplete is KErrNone?
    ----------------------------
    坚持学习, 坚持编码
    http://www.devdiv.net/
    qxiaoyuan

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    56

    Re: Set Volume problem

    Does SetVolumeL leaves? if so what is the error code.
    Arun N R Nair

Similar Threads

  1. Problem with create sip profile and set the "Allow loose routing"
    By tianray in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2008-07-31, 09:12
  2. Volume indicator problem in S60 3rd FP1
    By JacksonZih in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-11-20, 06:39
  3. set Text Color of CEikEdwin Problem
    By Nitin SuperByte in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2007-07-21, 22:12
  4. Problem with Thai's character set.
    By csunix01 in forum Tools and SDK Feedback (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-05-21, 08:37
  5. Set the speaker volume trought Java
    By neo2501 in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-09-19, 06:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×