×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26

    Exclamation Problem using RMobileONStore

    I'm trying to read own phone number using the sample - http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...n_phone_number

    I've installed BAK.

    I've the following .h files included

    #include <commdb.h>
    #include <etel.h>
    #include <etelmm.h>

    and gsmbas.lib etel.lib etelmm.lib estlib.lib files in .mmp

    I'm getting build errors

    1. undefined identifiers KETelFuncMobileOwnNumberStore, RMobileONStore

    Could someone please tell me if I missed any .h or .lib files?

    Thanks in advance,
    jvinjam

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Problem using RMobileONStore

    Search the BAK, the classes should be there if still available.
    Btw, on Symbian's SDN++ there is an updated version of that FAQ-0970. On SDN++ you can also have a chat with other Symbian Partners while observing the NDA agreement too.
    Last edited by ltomuta; 2009-01-20 at 21:56.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Wiltshire, UK
    Posts
    3,644

    Re: Problem using RMobileONStore

    You can also post these kind of questions (ie BAK and devkit) which are subject to NDA in the SDN++ forums on developer.symbian.com
    Download Symbian OS now! [url]http://developer.symbian.org[/url]

Similar Threads

  1. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  2. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  3. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×