×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    67

    Angry Problem: Accessing the mails on emulator.

    Dear All,

    am configuring the gmail account on emulator using the below settings

    Enable IMAP in your Gmail settings.
    Select 'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'E-mail' > 'Mailboxes.'
    If you have never set up email on your phone before, select 'Yes' to define a new mailbox. If you already have other mailboxes, select 'Options' and then 'New mailbox.'
    Select 'Start' to begin the setup wizard.
    Select 'IMAP4' and then 'Next.'
    Enter your full email address (including '@gmail.com') as the email address and select 'Next.' Google Apps users, enter your full address in the format 'username@your_domain.com.'
    Enter 'imap.gmail.com' as the incoming mail server and select 'Next.'
    Enter 'smtp.gmail.com' as the outgoing mail server and select 'Next.'
    Select the appropriate access point and then 'Next.'
    Enter a descriptive name for the email account mailbox name.


    after all these settings am trying to connect to the mail
    but its showing the error " unable to connect to email server (-200) "

    what can be the problem.
    on device its working fine..

    please help me.
    Regards,
    Amjed

    " The Greatest Pleasure of LIFE is doing , What people say you Can't DO...!! "

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    67

    Thumbs up Re: Problem: Accessing the mails on emulator.

    dear all,

    am able to solve the problem.

    the problem was with the network am using, in which the corrrespoding ports are disbled (IMAP 993 and SMTP 526)
    Regards,
    Amjed

    " The Greatest Pleasure of LIFE is doing , What people say you Can't DO...!! "

Similar Threads

  1. Problem using S60 emulator with eclipse
    By netomarin in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 17
    Last Post: 2010-05-22, 10:12
  2. emulator license / registration problem
    By thanhtranhd in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2008-01-31, 01:17
  3. Network Problem in 3rd Ed. Emulator
    By twlai in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2007-01-31, 15:11
  4. integration problem with NetBeans4.1 + Nokia Series60 emulator..!!
    By anixh in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 10
    Last Post: 2006-05-01, 06:05
  5. Problem in Series 60 Emulator
    By p4nokia in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2004-05-14, 06:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×