×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Thumbs down Photo Gallery says processing after installing Ovi Sharing

    After I installed Ovi Sharing, my photo gallery stopped working. Everytime I open the gallery, it gives me the ship icon for each photo and says processing in a box that stays on forever. Also my phone started acting weird. Anyone know how to fix this or how to remove the ovi sharing?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,355

    Re: Photo Gallery says processing after installing Ovi Sharing

    Go back to http://share.ovi.com/ and at the bottom of the page look for the link Forums, it will take you to http://support.share.ovi.com/twng/ That is where you ask for product support, not on a site reserved for 3rd party software application development related issues.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. tabs in menus
    By Scolpy in forum Python
    Replies: 9
    Last Post: 2008-11-08, 21:31
  2. Python build problem
    By Santehnik.UA in forum Python
    Replies: 7
    Last Post: 2008-07-21, 07:34
  3. How to Launch media gallery in the photo folder?
    By phi_ste in forum Symbian User Interface
    Replies: 5
    Last Post: 2007-09-07, 08:12
  4. [Pys60, 3rd Ed.] build problems
    By MHOOO in forum Python
    Replies: 3
    Last Post: 2007-04-09, 19:00
  5. SIS fails
    By chirag_cel in forum Symbian C++
    Replies: 8
    Last Post: 2006-11-29, 10:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •