×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    32

    HTTP Connection issue in N82 and N96

    Strange issue in device N82 and N96.

    We observed that HTTP requests are not successful after sometime around 10 minutes.
    Is there any thread related or HTTP connection related issue in these devices.

    Thanks in advance

    -Deepak

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Noida, U.P.
    Posts
    1,330

    Thumbs up Re: HTTP Connection issue in N82 and N96

    Quote Originally Posted by mawandia View Post
    Strange issue in device N82 and N96.

    We observed that HTTP requests are not successful after sometime around 10 minutes.
    Is there any thread related or HTTP connection related issue in these devices.

    Thanks in advance

    -Deepak
    Please can u make clear about those BOLD lines..
    Are u try the same with other handsets too.
    Are u getting the problem with n82 and n96 only.
    What logic was u implemented for ur code.
    Awaiting for ur response
    thanks,
    jitu_goldie..

    KEEP TRYING..

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    32

    Re: HTTP Connection issue in N82 and N96

    i have a j2me application which works on many devices, except nokia n82, n96, n93 and 5320. Do these devices have any common traits?

    I have an api which makes 3-4 http requests, When i comment the call to this api, the app works properly.
    It appears that the requests are not going out of the device's http stack.

    Any idea? Any body faced similar issue?

    Regards
    Deepak

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    7,395

    Re: HTTP Connection issue in N82 and N96

    Are you saying that HTTP requests never work, that they sometimes fail (and take ten minutes to time out), or that the first few requests work, and later ones fail?

    Cheers,
    Graham.

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    The Capital of INDIA
    Posts
    4,328

    Re: HTTP Connection issue in N82 and N96

    Quote Originally Posted by mawandia View Post
    i have a j2me application which works on many devices, except nokia n82, n96, n93 and 5320. Do these devices have any common traits?

    I have an api which makes 3-4 http requests, When i comment the call to this api, the app works properly.
    It appears that the requests are not going out of the device's http stack.

    Any idea? Any body faced similar issue?

    Regards
    Deepak
    Though this is a late reply to the underlined post,however please provide the exact issue that you might be facing.....
    Thanks with Regards,

    R a j - The K e r n e l


    Join Delhi-NCR Nokia Developer's Community,

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Noida, U.P.
    Posts
    1,330

    Thumbs up Re: HTTP Connection issue in N82 and N96

    Quote Originally Posted by mawandia View Post
    i have a j2me application which works on many devices, except nokia n82, n96, n93 and 5320. Do these devices have any common traits?

    I have an api which makes 3-4 http requests, When i comment the call to this api, the app works properly.
    It appears that the requests are not going out of the device's http stack.

    Any idea? Any body faced similar issue?

    Regards
    Deepak
    can u explain the scenario of ur application in more detail. which api are u using for and where u have to call 3 to 4 connections simultaneously. R u closing the first connection before opening the second?
    thanks,
    jitu_goldie..

    KEEP TRYING..

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    30

    Re: HTTP Connection issue in N82 and N96

    if u mean http connection is not established then it can be a thread problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×