×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,708

    Testing required : Signed app on N95

    Hi,
    I have signed an app with a Verisign certificate. I did notice though that the same behaviour described in http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...d_party_domain
    regarding the impossibility of setting both "network access" and "autostart" also is applicable to the N95..
    Actually I just added thr N95 part in that article but I'd like to ask any developers with signing-possibilities to test it also just to be sure !
    Thanks in advance and I'd be gratefull if anyone could acknowledge the same behaviour and post it here...

    EDIT : Just tried on a 6110 Navigator and the same issue can be seen...
    Last edited by Tiger79; 2009-04-06 at 16:12.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,708

    Re: Testing required : Signed app on N95

    Even though Im pretty sure thiswon't be the case, still Im gonna ask :
    is there any (known) workaround to still be able to activate both access rights with a signed app on a N95 ?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,105
    Does this help to answer your question?

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,708

    Re: Testing required : Signed app on N95

    hhmmm... well, thanks for the answer...
    can't really say I'm very happy with it but still, now at least I know why it's not possible to set them bot to blanket mode...
    just a shame though, cause that functionality is needed within one of my running projects, and the client actually doesnt care about auto-starting in combination with network usage...

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 2008-07-20, 05:55
  2. carbide-error
    By upendersolanki in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 5
    Last Post: 2008-02-06, 11:09
  3. N95 Some Questions & Suggestions
    By subzero_brighton in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-22, 15:37
  4. Problem with Cabride.c++ v1.1
    By markovuksanovic in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-24, 20:05
  5. Replies: 1
    Last Post: 2002-05-15, 15:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×