×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4

Thread: UNI-09 problem

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    20

    UNI-09 problem

    Hi,

    my application should start up on device boot, to do so the application must be installed in c:\sys\bin\ ... but UNI-09 requires that it must be possible to install the application on mass storage devices as well on memory cards.
    There is the exception UNI-09.EX1 mentioned, but it is never said that it covers auto start up applications.
    Besides this, in such cases one is required to provide a notification and prevent installation on inappropriate devices.
    How does one detect which storage the user has selected during installation and how to prevent installation on the memory card (except by hard coding the paths in the PKG file)?

    best regards

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    1,572

    Re: UNI-09 problem

    for AUTO start your application need not be in "c:\sys\bin"

    it is only the resource file which needs to be there... so the application can be on any drive and only the resouce for auto start should be in c: drive (see STARTUP LIST MANAGEMENT API)
    Amit Kankani
    Nokia Developer Champion

  3. #3
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    જુનાગઢ - India
    Posts
    3,034

    Re: UNI-09 problem

    Also read following article to clear your doubt regarding installation for autostart. http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...Management_API

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    20

    Re: UNI-09 problem

    Quote Originally Posted by amitkankani View Post
    for AUTO start your application need not be in "c:\sys\bin"

    it is only the resource file which needs to be there... so the application can be on any drive and only the resouce for auto start should be in c: drive (see STARTUP LIST MANAGEMENT API)
    The "S60 Startup List Management API Specification" in the SDK help is exactly what mislead me in this case. The link that Savaj posted is much more clear about this.

    thanks a lot to both of you.

Similar Threads

  1. SyncML link problem
    By samuel_ in forum Symbian C++
    Replies: 4
    Last Post: 2009-03-27, 08:02
  2. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  3. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  5. 7210 Silent Problem
    By MarkMckim in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-18, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •