×

Discussion Board

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    34

    Unhappy Choice group problem

    Hi guyz,

    I have added a big line or text for the choicegroup nearly 100 to 150 characters.I just cant understand why it truncates and display as(some text...) and this adds extra command button as view which comes in "option" command.But i have never used the option button I think its default one.So how to solve this kind of problem by making it to view the full text for the choice group.And remove the "option" command.Plz Guyz help me out.

    Thanks in advance
    vignesh

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    17

    Re: Choice group problem

    Have you checked the setFitPolicy(int fitPolicy) - method? Try setting Choice.TEXT_WRAP_ON and see if it works.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    34

    Re: Choice group problem

    yes i did that too still it comes like that in few of the mobiles.How to make this compatible to all the mobile...

    In another mobile when i make a submit When i generate a new form this shows the text from bottom and i have added the choice group to the form too. Can you tell me whats the reason for this so that this will be helpful.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    17

    Re: Choice group problem

    Well as the API declares for TEXT_WRAP_ON constant: "The Implementation may limit the maximum number of lines that it will actually present." so I guess some devices limits the ChoiceGroup lines to one and therefore cannot draw multiple lines for ChoiceGroup option text.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    34

    Unhappy Re: Choice group problem

    Hi guyz,

    I have added a big line or text for the choicegroup nearly 100 to 150 characters.I just cant understand why it truncates and display as(some text...) and this adds extra command button as view which comes in "option" command.But i have never used the option button I think its default one.So how to solve this kind of problem by making it to view the full text for the choice group.And remove the "option" command.Plz Guyz help me out.

    Thanks in advance
    vignesh

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Noida, U.P.
    Posts
    1,330

    Thumbs up Re: Choice group problem

    Quote Originally Posted by vigneshkrish View Post
    Hi guyz,

    I have added a big line or text for the choicegroup nearly 100 to 150 characters.I just cant understand why it truncates and display as(some text...) and this adds extra command button as view which comes in "option" command.But i have never used the option button I think its default one.So how to solve this kind of problem by making it to view the full text for the choice group.And remove the "option" command.Plz Guyz help me out.

    Thanks in advance
    vignesh
    this problem is quite unsolved for s40 devices yet. try ur code on s60 devices and tell still u found the same problem or not
    thanks,
    jitu_goldie..

    KEEP TRYING..

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    34

    Re: Choice group problem

    I find the same problem using n-80 which is s60 device.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    40

    Cool Re: Choice group problem

    Hello jitu_goldie;
    as you wrote:
    this problem is quite unsolved for s40 devices yet. try ur code on s60 devices and tell still u found the same problem or not
    For label of choice group, if it is too long characters and then

    Tried:
    • 6230i = It cuts the string and puts ... after a few characters
    • 2630 = It cuts the string and puts ... after a few characters
    • 6070 = It shows full text
    • N70 = It shows full text


    But for Choicegroup Elements' Text
    Tried:
    • 6230i = It shows full text of Elements
    • 2630 = It cuts the string and puts ... after a few characters
    • 6070 = It shows full text
    • N70 = It cuts the string and puts ... after a few characters


    Tested on Choicegroup Type is EXCLUSIVE

    So, is this bug?


    Thanks in Advance
    Best Regards
    Releated Mobile Development to My Blog
    http://blog.erayince.com

  9. #9
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Noida, U.P.
    Posts
    1,330

    Thumbs up Re: Choice group problem

    VARY device to device.
    thanks,
    jitu_goldie..

    KEEP TRYING..

Similar Threads

  1. handling 2 tab group problem
    By noam segal in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2007-11-07, 13:22
  2. Problem with S40 5th Edition emulation, NCF 1.2 and BT dongle
    By nevillesatz in forum Bluetooth Technology
    Replies: 1
    Last Post: 2007-07-05, 10:52
  3. some problem in firmware 6680 V 5.04.07
    By man2007 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-01-26, 17:36
  4. About 6230 Bt Problem
    By eerkek in forum Bluetooth Technology
    Replies: 17
    Last Post: 2005-02-08, 12:33
  5. 7210 Silent Problem
    By MarkMckim in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-18, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×