×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7

    Problem with actionscript file

    In our program there is a .as file, where is some code. It should be run when a button is pressed, but we just can't make it work. The problem is probably that we don't know how to call a actionscript file in code. We found an example which has a working .swf file, but we can't make it work using only .fla and .as files of the example.

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pakistan
    Posts
    1,065

    Smile Re: Problem with actionscript file

    Quote Originally Posted by mfadjuko View Post
    In our program there is a .as file, where is some code. It should be run when a button is pressed, but we just can't make it work. The problem is probably that we don't know how to call a actionscript file in code. We found an example which has a working .swf file, but we can't make it work using only .fla and .as files of the example.
    Umm...i recommend u to go trough certain theoretical examples to understand the concept of classes and their usage in flash lite via .as file.Please take a look here:
    Flash Classes
    and a good example here (5 examples under Action Script 2 classes) :
    Classes in Flash
    Hope it helps u to understand the concept of class in flash lite...

    Best Regards,
    SajiSoft

Similar Threads

  1. Uploading a file using http post problem
    By mynick1000 in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 16
    Last Post: 2009-08-01, 14:28
  2. Problem with the .rsg file
    By SingerSinger in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2008-11-19, 08:40
  3. Problem with GCCE build in Carbide.vs
    By raffaelbechara in forum Symbian
    Replies: 6
    Last Post: 2008-10-20, 16:06
  4. problem when importing from carbide c++ to vs 2003!
    By misfit.physics in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 12
    Last Post: 2008-02-19, 09:45
  5. Problem relating smil file!!!
    By symwarrior in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-12-21, 16:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×