×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2

    Question "Start WLAN" doesn't work for me with PAMP 1.0.2 on a N93

    Hi,

    I have a N93 (i.e. S60 3rd Edition) running the latest firmware (v20.0.058). I installed PAMP 1.0.2 (httpd, utilities, mod_php). I also have an access point for my local WLAN configured (infrastructure mode), and WLAN generally works fine (e.g. in the browser).

    Unfortunately, when I do Options -> Start WLAN in PAMP (or answer "Yes" to the question about starting WLAN after the initial Options -> Start to start the httpd), nothing happens.

    The httpd itself works fine, though. If I start the browser to initiate a WLAN connection, I can access the httpd from my PC for the duration of the browser being open. But of course, I'd like PAMP to initiate the WLAN connection and keep it alive, so I can actually properly access it from the PC.

    Any ideas on what I might have forgotten to configure properly, or generally how to solve my problem?

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: "Start WLAN" doesn't work for me with PAMP 1.0.2 on a N93

    Quote Originally Posted by Sho_ View Post
    Any ideas on what I might have forgotten to configure properly, or generally how to solve my problem?
    Most likely you havn't forgotten anything. I have encountered that behaviour on some device models and the cause is unknown. Unfortunately, I don't have any workaround to offer.

    But the source is out there, so if you are familiar with Symbian programming you can most likely find a fix.

    Johan

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2

    Re: "Start WLAN" doesn't work for me with PAMP 1.0.2 on a N93

    Thanks for the info.

    Unfortunately I'm just starting out on Symbian/S60 (just got the N93 the other day, and I'm originally a KDE/Qt developer who's only now looking at Symbian largely due to the Qt-for-S60 pre-release), so a fix from my end is probably not very likely in the near term.

Similar Threads

  1. Pamp mod_php 1.0.2 released
    By jhnwkmn in forum Mobile Web Server
    Replies: 1
    Last Post: 2009-01-24, 10:12
  2. Pamp mysql 1.0.2 released
    By jhnwkmn in forum Mobile Web Server
    Replies: 0
    Last Post: 2008-12-01, 11:37
  3. Pamp httpd 1.0.2 released.
    By jhnwkmn in forum Mobile Web Server
    Replies: 2
    Last Post: 2008-12-01, 08:20
  4. Pamp mod_python 1.0.2 released
    By jhnwkmn in forum Mobile Web Server
    Replies: 0
    Last Post: 2008-11-28, 14:04
  5. Itech blueband + Blueplayer doesn't work on N93
    By alonb2 in forum Bluetooth Technology
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-23, 17:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×