×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    98

    How to set an IAP to open browser in 3rd FP2

    Hi,

    In my application, I open Browser with a specific IAP which is used in my application throughoutly.
    In 2nd edition it was working fine, the user was never asked to select an IAP to open Browser.

    Now I'm migrating my application to the 3rd FP2 SDK and it seems that it doesn't work any more. When I try to open the browser, it seems to use the settings of the browser application. I presume this is due to the "destination network" or so, which is introduced in this version of SDK.

    I am using the method in the following link in S60 2nd edition.
    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph..._specified_URL

    and with the following format.
    5. Start/Continue the browser specifying a URL and an Access Point
    => Parameter = “4”+”<Space>“+”<Url>”+”<Space>“+”<Uid of Ap>”

    In the 3rd FP2 onwords, this format does not work anymore?
    Could someone know how I can do so that it works as 2nd edition? Or just should I give up???

    Thanks a lot for your help!
    Best regards,
    Mimi

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    98

    Re: How to set an IAP to open browser in 3rd FP2

    Just follow up.
    After updating the firmware, it works fine now.
    Seems it was a bug of the OS and now fixed.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2008-09-16, 11:45
  2. CContactDatabase problem in 3rd FP2
    By bgenady in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2008-07-18, 11:38
  3. Title pane rect in S60 3rd fp2
    By mobi1 in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2008-06-24, 09:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •