×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    Binary HTTP response via SSL

    I've got a servlet which returns a binary stream (a jpeg, for example). The browser on the 3650 displays it fine when used over a normal HTTP connection. But when it is done via SSL, it tries to save it as "https://XXX.XXX.XXX.XXX" instead of displaying it, and if I try to save it, the browser crashes and the message "App closed Browser KERN-EXEC 0" is displayed. Same result in 7650. It seems to work fine on the 7250 via SSL.

    If it is done via a non-SSL connection, and the HTTP header "Content-disposition" is set to "attachment;filename=xxxxxx", the display is fine, but it is not saved with the given file name. Instead the last item in the URI (not parameters) is used just as though the Content-disposition header is not set, eg. "download" is used when the URI is "http://111.111.111.111/abc/dowload?abc=def&fgh=jik"

    Are my suspicions correct?

    Thanks.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7
    Hi, I'm having problems in getting SSL to work on my Nokia Activ Server and the internet mobile toolkit 3.1. Can you please kindly tell me how you get SSL to work. This is very urgent and please reply asap. Thanks a million.

    E-mail: 002815k@nyp.edu.sg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×