×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14

    Exclamation Configure environment for winscw command line

    After installing the carbide c++2.0,it suggests that I have to start Configure environment for winscw command line .
    I konw if I start Configure environment for winscw command line,it is possible for building the project in winscw command line.And I want to know aftering start Configure environment for winscw command line,it is possible for carbide c++ to building its project?
    Thanks~

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Configure environment for winscw command line

    yes. It does not change anything For Carbide.c++ builds.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14

    Re: Configure environment for winscw command line

    Thanks~~~And is it necessary for me to run configure environment for winscw command line during building the project in the winscw command line?I can't close configure environment for winscw command line when I build project?

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Configure environment for winscw command line

    Quote Originally Posted by changshiop View Post
    Thanks~~~And is it necessary for me to run configure environment for winscw command line during building the project in the winscw command line?I can't close configure environment for winscw command line when I build project?
    If you are not planing to use commandline for winscw. then you donot have to configure it.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    15

    Re: Configure environment for winscw command line

    Quote Originally Posted by skumar_rao View Post
    If you are not planing to use commandline for winscw. then you donot have to configure it.
    why when i Configure environment for winscw command line it message

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,684

    Re: Configure environment for winscw command line

    You do not have to post this image everywhere, especially since this thread has happened more than a year ago.
    Stick with your own thread: http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=201482

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 2009-01-13, 16:34
  2. Problems about maemo 4.0.1 SDK installation.
    By fgg_maemo in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2008-10-07, 14:26
  3. 'nothing to do' (build environment) - please help
    By darvari in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2008-04-05, 00:40
  4. Mobile learning server / environment published
    By mikaset in forum News and Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 2008-03-25, 20:50
  5. Really...How can I configure a Development Environment?
    By secundinogarcia in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2006-06-11, 01:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×