×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    114

    S60 dll can't static loaded by Qt on device?

    I made a S60 dll and loaded by Qt project staticly. On the emulator it worked fine, but on N96 the Qt program could not launched and without any prompts. I have packaged the dll into sis file.
    Then I made S60 console project to staticly load the dll, and it was worked fine on N96.
    So, what's the matter about this?
    I have no idea about this, anyone could help me?
    Thanks!

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,142

    Re: S60 dll can't static loaded by Qt on device?

    it is most likely just craching on the device, thus check out the panic code for the crash: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22

    Re: S60 dll can't static loaded by Qt on device?

    Hi ziamhitler,

    did you solve your problem? I can't figure out why my application using a certain dll I wrote in symbian doesn't start at all.

    Any help is appreciated, thanks!

Similar Threads

  1. API for PC connectivity with S60 device in Qt application
    By abhi7_06 in forum Mobile Design and User Experience
    Replies: 4
    Last Post: 2009-03-10, 05:02
  2. Replies: 6
    Last Post: 2009-01-31, 10:13
  3. Porint ANSI C static dll to symbian static dll
    By xhsoldier in forum Symbian C++
    Replies: 6
    Last Post: 2007-02-27, 08:19
  4. Dll deployment on device problem
    By iulian_moldovan in forum Symbian C++
    Replies: 6
    Last Post: 2006-02-14, 13:05
  5. some problems with label
    By vivienzhung in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2002-10-21, 09:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •