×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208

    Smile hwo to setup bld.inf

    i have an existing project in carbide ide, but one my colleague modify the bld.inf's directory.
    what should i do to setup the bld.inf file?
    thanks!

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: hwo to setup bld.inf

    Quote Originally Posted by ptclin_2007 View Post
    i have an existing project in carbide ide, but one my colleague modify the bld.inf's directory.
    what should i do to setup the bld.inf file?
    thanks!
    You just have to change paths in your inf file so that it can find the corresponding files like mmp and mk files

Similar Threads

  1. Catch 22 - Trying to import bld.inf
    By nokiandriver in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2009-08-19, 12:03
  2. Changing between several bld.inf files within project
    By wande in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-11-29, 08:46
  3. error while running carbide.c++v1.2 setup
    By Pedro_82 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2007-10-15, 18:13
  4. bld.inf, Carbide.c++ and porting from 2nd
    By stenlik in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-10-31, 04:23
  5. Unable to setup 6510 as modem via USB-IrDA adapter
    By meesiam in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 4
    Last Post: 2002-11-16, 13:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×