×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bangalore,India
    Posts
    2,146

    Issue with thread subscriptions

    Hi,

    I am facing issues with the thread subscriptions, sometimes I get notified of new posts on the thread, while sometimes I dont get any notification at all. Wonder if others are also facing the same issue.

    Also wonder if it has anything to do with the number of subscriptions, I have around 650 of them :-)

    Cheers,
    Mayank

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,347

    Re: Issue with thread subscriptions

    Note that if you do not visit your latest reply in the subscription thread then you won't get any notification in that subscribed thread.

    I don't know but it might be possible to get such a problematic behavior with 650 subscriptions.
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bangalore,India
    Posts
    2,146

    Re: Issue with thread subscriptions

    Quote Originally Posted by kiran10182 View Post
    Note that if you do not visit your latest reply in the subscription thread then you won't get any notification in that subscribed thread.
    The moment I post a reply to a thread, I get subscribed to that thread, isnt that right? How does it explain me getting notified in some cases while not in other cases, for instance I am getting notified of some 3 year old threads also which I havent visited in ages :-)

    Cheers,
    Mayank

  4. #4
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,347

    Re: Issue with thread subscriptions

    Rather I should have written an official statement: "There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again."
    Nokia Developer Wiki Moderation team

Similar Threads

  1. Emulator crash immediatly after launched, SDK of S60 3nd
    By loopfinder in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 27
    Last Post: 2011-01-30, 14:06
  2. [moved] Cannot run the S60 5th ed Emulator (tagma.dll assertion)
    By Carbider in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 20
    Last Post: 2010-06-07, 17:21
  3. S60 5th ed emulator startup failed
    By hony in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 8
    Last Post: 2009-08-11, 21:12
  4. Multi Thread issue on Nokia Devie.
    By Catalytic in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2007-10-10, 18:12
  5. Network communication and Server-Client Thread errors.
    By mujtaba_muji in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-09, 07:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×