×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    119

    AUto start application with problem in signed sis file.

    hi, im trying to do the auto start application, from the example startup example list. It works on emulator, but wen i run it throu real device, it doesnt happen. ive read some forum stated that it cannot establish if self-signed applied, ive created the certificate and key to generate sisx format, but still brings the same proble, the application didnt start or shows like in emulator. any help?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    India, Nashik
    Posts
    816

    Re: AUto start application with problem in signed sis file.

    Quote Originally Posted by anwar21387 View Post
    hi, im trying to do the auto start application, from the example startup example list. It works on emulator, but wen i run it throu real device, it doesnt happen. ive read some forum stated that it cannot establish if self-signed applied, ive created the certificate and key to generate sisx format, but still brings the same proble, the application didnt start or shows like in emulator. any help?
    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...Management_API
    Read this thread in the middle it has be specified where it will work and where it wont
    Last edited by vdharankar; 2009-05-21 at 09:34. Reason: Problem in quots

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,169

    Re: AUto start application with problem in signed sis file.

    Please do not open new threads, when you already have one made and it has answers: http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=168404

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    119

    Re: AUto start application with problem in signed sis file.

    Quote Originally Posted by symbianyucca View Post
    Please do not open new threads, when you already have one made and it has answers: http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=168404
    oh ya, im sory, actually the 1st 1 i send error came out, and it doesnt show up in my profile, so i send another thread thot the 1st one failed. Now i realised i gt both reply.. sory all..

Similar Threads

  1. [moved] SIS file installation problem with 6630
    By mimimi in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-14, 12:49
  2. Replies: 4
    Last Post: 2007-12-18, 11:06
  3. File corrupted - with signed sis
    By annehj in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2007-12-10, 13:44
  4. Problem in making sis file
    By jobin.tech in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-06-16, 11:32
  5. Problem with SIS file generated by Carbide Express
    By rickyard in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2007-03-06, 07:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×