×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    130

    Installation completed on device but software is not opened

    Hi all,

    I created a sample application using qt for s60 and it works well in emulator. I created sis file and transfered to my device and tried installing and that also works wel.. Problem is installation completed successfulle but it is not opened. When i tried to open, nothing comes. no error, no output. Help me to solve this if anyone knows.

    Thanks in advance..

    Regards,
    Bala

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,533

    Re: Installation completed on device but software is not opened

    Quote Originally Posted by BalajiR View Post
    Hi all,

    I created a sample application using qt for s60 and it works well in emulator. I created sis file and transfered to my device and tried installing and that also works wel.. Problem is installation completed successfulle but it is not opened. When i tried to open, nothing comes. no error, no output. Help me to solve this if anyone knows.

    Thanks in advance..

    Regards,
    Bala
    This might help you understand the error better http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    130

    Re: Installation completed on device but software is not opened

    Hi,

    I am not getting any error. I had built in emulator successfully. and expected output came in emulator.

    also installed properly in my "mobile device". But When i run the application in my device it is not showing anything. It is like as if i didn't open that. no error, no output and nothing...

    Thanks & Regards,
    Bala

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,533

    Re: Installation completed on device but software is not opened

    Quote Originally Posted by BalajiR View Post
    Hi,

    I am not getting any error. I had built in emulator successfully. and expected output came in emulator.

    also installed properly in my "mobile device". But When i run the application in my device it is not showing anything. It is like as if i didn't open that. no error, no output and nothing...

    Thanks & Regards,
    Bala
    Exactly!! IF you read the article a little more carefully, you will find that you can enable extended panic code to device as well, which will help you get more useful info on what is going wrong.

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,533

    Re: Installation completed on device but software is not opened

    Just to point out which particular paragraph you are missing:

    On the device, you should create a zero-sized file ErrRd (no file name extension) under the directory c:\resource\. You can use a file explorer application (for instance, FExplorer) to create the file, or if none is available, use a signed sis file. In case you don't want to use ErrRd, then you could also use Y-Tasks Crash monitor.

    You can obtain a prebuilt sis file from here (file signature updated, valid until 2018)
    Refer the above link for more details:

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    જુનાગઢ - India
    Posts
    3,034

    Re: Installation completed on device but software is not opened

    Have you got any warning during installation? like: "Component 'QtLibs pre-release' missing. continue anyway?" . Have you installed qt_libs_armv5_udeb.sisx (from C:\Qt\4.5.0-garden\qts60binaries\3.x OR D:\Qt\4.5.0-garden\qts60binaries\5.0) on your device?

Similar Threads

  1. Bluesoleil Software
    By kencooper in forum Bluetooth Technology
    Replies: 9
    Last Post: 2008-08-29, 19:46
  2. Replies: 21
    Last Post: 2008-07-24, 08:36
  3. To get Information of installed software on the device
    By dubeyankit in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2007-12-06, 04:41
  4. Replies: 0
    Last Post: 2006-07-26, 03:49
  5. some questions about installation on target device
    By ThreeSixFiveOh in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2003-12-03, 10:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×