×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    79

    Cerfificate Issues When Using MWS Gateway

    Greetings;
    Something that I've seen in the past days, and I'm not sure if its a support/admin issue, or just one of those aspects of the MWS not seeing direct Nokia development...

    ...I've been getting the notice from every web browser that I use that the security certificate is invalid/outdated/broken.

    Not sure if that's something that we can correct on our individual MWS sites (those of us using Nokia still as a gateway), but thought that I'd bring it up.

    Which does make me ask another kinda similar question: would/does this issue exist for those who are using the MWS under their own gateway?
    http://antoinerjwright.com - an MWS hosted site

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10

    Re: Cerfificate Issues When Using MWS Gateway

    Hi ,
    Yes just publish news item of it http://mymobilesite.net/news/ , there is certificate outdated and we are installing one asap

    Sorry for caused inconvenience and thanks for noting it to us.

    Best Regards,
    Mobile Web Server Support Team

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    79

    Re: Cerfificate Issues When Using MWS Gateway

    Weird; I'm getting that error still on both the MWS site *after* logging in and on my MWS site.
    http://antoinerjwright.com - an MWS hosted site

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10

    Re: Cerfificate Issues When Using MWS Gateway

    Hi,
    Most likely it has a thing to do with wildcard certificate as demo.mymobilesite or secure.mymobilesite need that and once it is not available it will give a certificate warning in both cases, not really technical expertise but kind of wild guess

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    79

    Re: Cerfificate Issues When Using MWS Gateway

    Quote Originally Posted by hekkajo View Post
    Hi,
    Most likely it has a thing to do with wildcard certificate as demo.mymobilesite or secure.mymobilesite need that and once it is not available it will give a certificate warning in both cases, not really technical expertise but kind of wild guess
    So then, there's a need for a wildcard certificate for the MWS, and not an SSL certificate. Understandable; this explains why now I don't see the problem in the browser (laptop, Chrome) when I log into mymobilesite.net; but, I do see the issue still on the mobile whenever the MWS starts up.
    http://antoinerjwright.com - an MWS hosted site

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10

    Re: Cerfificate Issues When Using MWS Gateway

    Hi,

    Update 2009/06/16: The problem is now corrected and sites work normally. Sorry for the inconvenience.

    Finally we managed to re install all certificates so here we go again :-) thanks for your understanding

Similar Threads

  1. Gateway Issues?
    By ARJWright in forum Mobile Web Server
    Replies: 3
    Last Post: 2008-08-20, 07:37
  2. RaccoonOnMap and MWS
    By talakosk in forum Mobile Web Server
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-27, 11:52
  3. HttpConnection, does it use the WAP gateway?
    By catalindrula in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 2
    Last Post: 2004-08-01, 09:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×