×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    53

    Is it possible launching skyfire to open a certain URL?

    I am using e32.start_exe to launch skyfire, but can't open the URL:
    Code:
    exe = u'dvcbrowser_0x2001ffa4.exe'
    url = u'http://www.google.com'
    e32.start_exe(exe, u'%s' % url)
    Someone tryied it? Any hints? Thanks

    I post a thread on skyfire forum, and the reply is:
    Yes, it does. It should be a straightforward URL passed as the first argument to Skyfire.
    Not sure about on Symbian devices, but I think it's a basic "skyfire.exe %1" type thing
    Last edited by forumz; 2009-06-11 at 05:37.

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    65

    Re: Is it possible launching skyfire to open a certain URL?

    Quote Originally Posted by forumz View Post
    I am using e32.start_exe to launch skyfire, but can't open the URL:
    Code:
    exe = u'dvcbrowser_0x2001ffa4.exe'
    url = u'http://www.google.com'
    e32.start_exe(exe, u'%s' % url)
    Someone tryied it? Any hints? Thanks

    I post a thread on skyfire forum, and the reply is:
    Atleast this works for the default browser,

    Code:
    url = u'http://www.google.com'
    exe = 'BrowserNG.exe'
    e32.start_exe(exe, "%s" %url)
    --NirpSis

    http://sites.google.com/site/nirpsis/
    http://nirpsis.blogspot.com/

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    53

    Re: Is it possible launching skyfire to open a certain URL?

    Thanks nirpsis. But it doesn't work for skyfire or ucweb or opera mobile.

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Espoo, Finland
    Posts
    976

    Re: Is it possible launching skyfire to open a certain URL?

    Quote Originally Posted by forumz View Post
    Thanks nirpsis. But it doesn't work for skyfire or ucweb or opera mobile.
    Each browser has their own API, they won't work in same way! Btw the difference in examples in previous messages, was that one used unicode string as parameter (didn't work?) and the second non-unicode string (worked?).

    Got to check (command-line) API separately for each application.

    Cheers,

    --jouni

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    53

    Re: Is it possible launching skyfire to open a certain URL?

    Quote Originally Posted by JOM View Post
    Each browser has their own API, they won't work in same way! Btw the difference in examples in previous messages, was that one used unicode string as parameter (didn't work?) and the second non-unicode string (worked?).

    Got to check (command-line) API separately for each application.

    Cheers,

    --jouni
    Both ways not working~. Give up

Similar Threads

  1. Call Conferencing Issue.
    By aamitgupta in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2009-06-12, 08:15
  2. Replies: 0
    Last Post: 2008-10-22, 15:50
  3. Can only open incoming call once
    By Mooie in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 6
    Last Post: 2007-04-13, 06:12
  4. How to make simultaneous VOICE and DATA call on a Nokia Phone?
    By venkat_nokia in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 0
    Last Post: 2004-04-28, 12:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×