×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    103

    Bug x-plore on 5th edition

    I have a problem with my application, if I have installed x-plore on 5th edition I do not succeed to approach the rubrica inner of my cellular one, moreover for being able to visualize correctly it I must carry out a hard-reset and not install x-plore


    To what this incompatibilità can be due?


    Thanks

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Deva, Romania
    Posts
    3,471

    Re: Bug x-plore on 5th edition

    What do you mean by "rubrica inner"? And how is this related to Python?

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    103

    Re: Bug x-plore on 5th edition

    Practically to my it allows me application to send sms capturing the numbers from the rubrica of the cellular one, but having x-plore installed I do not succeed to approach the rubrica

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Bug x-plore on 5th edition

    x-plore's developer can be found at http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore and they offer support as well, see http://www.lonelycatgames.com/?app=support

    N.B. There's no such thing as "the rubrica". Do you mean column? And have you installed a version of the application designed for touch (S60 5th Edition) or a version designed for S60 3rd Edition?
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    103

    Re: Bug x-plore on 5th edition

    rubrica = contacts telephone

    If I install x-plore without never to start it I succeed calm mind to approach the rubrica, the problem is born from the moment in which for the first time x-plore start

    The application is native for 2nd and 3rd edition but on the 5th edition it works in equal way, if not x-plore the problem on the 5th were installed not would be

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Deva, Romania
    Posts
    3,471

    Re: Bug x-plore on 5th edition

    Quote Originally Posted by santinomazza View Post
    If I install x-plore without never to start it I succeed calm mind to approach the rubrica, the problem is born from the moment in which for the first time x-plore start
    Then don't start X-plore until you sort this out with their team using the links Lucian gave. You can try other file browsers if you really need to, such as FExplorer.

    And again, how is this related to Python?
    Last edited by bogdan.galiceanu; 2009-06-30 at 11:33.

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    103

    Re: Bug x-plore on 5th edition

    In my application in python x-plore it does not have related to make is this the problem!

Similar Threads

  1. Music Player Remote Control API for 5th edition?
    By Bernd42 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2009-05-20, 15:48
  2. How to mute incoming ringtone in S60 5th Edition?
    By template60 in forum Symbian User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 2009-04-20, 17:51
  3. Icons in s60
    By drizzt6 in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2009-03-06, 09:32
  4. 5th Edition: TactileFeedback exceptions
    By nicholso in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2008-11-22, 02:26
  5. Replies: 1
    Last Post: 2008-11-21, 12:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×