×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5

Thread: Vibra extension

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    9

    Vibra extension

    Hi,

    I needed a vibra extension for PyS60 some time ago... Here's the results. Use freely. I won't take any responsibility for crashes or device failures that might happen, though

    Sis/sisx made for 5th edition devices, but the extension should work for 3rd ed. devices too.

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Ahmedabad, Gujarat, India
    Posts
    3,852

    Re: Vibra extension

    Quote Originally Posted by Turatzuro View Post
    Hi,

    I needed a vibra extension for PyS60 some time ago... Here's the results. Use freely. I won't take any responsibility for crashes or device failures that might happen, though

    Sis/sisx made for 5th edition devices, but the extension should work for 3rd ed. devices too.
    hello turatzuro

    thanks for sharing this.

    AFAIK miso extesion can also be used for same purpose.

    Regards
    Gaba88

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    9

    Re: Vibra extension

    Quote Originally Posted by gaba88 View Post
    AFAIK miso extesion can also be used for same purpose.
    Whoops, i didn't notice that miso was already working in PyS60 1.9.x. Well, i did make this some time before miso was working, so at least i didn't _completely_ reinvent the wheel :P Anyway, if someone only needs the vibra, here you go.

    Edit: looks like Miso has no api for getting vibra status or settings, as this one has.
    Last edited by Turatzuro; 2009-07-08 at 10:02.

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    151

    Re: Vibra extension

    This could be really useful for me. How do I use it? I need vibrate for 5800 and I only just found this great thread, thanks for your efforts.

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    151

    Re: Vibra extension

    I have installed the sisx on my nokia 5800, but when I choose import vibraextmod i get an error saying no such module exists

    How do I see all the modules installed on my phone, to see if I've spelt the name wrongly?

    Thanks

Similar Threads

  1. Vibra function in non-UI application
    By WhoKnows in forum Symbian
    Replies: 6
    Last Post: 2009-11-05, 03:46
  2. Recording in Amr Format
    By losym in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 12
    Last Post: 2009-03-26, 06:41
  3. Problem with Phone call Extension dialing
    By awasthi_vivek in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2004-03-06, 09:07
  4. MIDI vibra control in 3510 depending on software release ??
    By enstedt in forum Digital Rights Management & Content Downloading
    Replies: 1
    Last Post: 2002-09-24, 10:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×