×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    128

    Exclamation An issue in GSoap

    Hi,

    am trying to connect to a network through GSoap, where am getting an error "Could not connect to host, connect failed in tcp_connect(). Error Code:61",

    Initially i didn't get any issues like this while working in windows XP, now i switched to windows Vista.

    Please can anyone tell what will be the problem here?

    Regards,
    AMD

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: An issue in GSoap

    if you are talking about openC/C++ APIs then i suggest you post this in Open C/C++ section

Similar Threads

  1. OVI Publishing Issue - POINT OF CONTACT
    By Vignesh.M in forum [Closed] Publishing to Nokia Store
    Replies: 4
    Last Post: 2009-08-18, 14:35
  2. issue with at+cusd over bluetooth link
    By hbanks in forum General Messaging
    Replies: 2
    Last Post: 2007-09-25, 21:21
  3. RTSP video streaming issue on 6280
    By olivier_irac in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2006-12-04, 15:11
  4. Issue with APp deployment on 6265i
    By romar_mro in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-09-10, 07:15
  5. Regarding GSOAP and Release build
    By sajain in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2005-05-09, 23:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×