×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4

    application running fine in emulator but not exits on phone

    Hi,

    I've written a application with two views using carbide.c++. The application works well in the emulator and i've created the sis file of it and signed it. But when i install it in the mobile, the application starts with the default view. And when i try to switch to the second view, the application exits. Can anyone help me in this regard. Please please please reply me asap, its really urgent.

    Thanks.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: application running fine in emulator but not exits on phone

    Quote Originally Posted by mara.kumar View Post
    Hi,

    I've written a application with two views using carbide.c++. The application works well in the emulator and i've created the sis file of it and signed it. But when i install it in the mobile, the application starts with the default view. And when i try to switch to the second view, the application exits. Can anyone help me in this regard. Please please please reply me asap, its really urgent.

    Thanks.
    I suggest you try getting the Panic code also try looking at DoActivateL and DoDeactivate Functions in both views to find out the line where it was going wrong.

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    જુનાગઢ - India
    Posts
    3,034

    Re: application running fine in emulator but not exits on phone

    Check this link to get panic code: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    10

    Re: application running fine in emulator but not exits on phone

    Try to debug application on target device and identify the point which causes a proble..
    or paste your code here.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    India
    Posts
    1,048

    Re: application running fine in emulator but not exits on phone

    Most probably you are not handling your resources well & memory is leaking somewhere while switching views.

Similar Threads

  1. 6270 MIDP SocketConnection test work fine on emulator but fail on real phone
    By mtiger2k in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 4
    Last Post: 2008-12-13, 13:06
  2. How do I keep Console application running?
    By MehulPatel in forum General Messaging
    Replies: 2
    Last Post: 2008-07-25, 06:25
  3. installing application in mobile phone
    By amishra in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-07-10, 10:56
  4. Memory Full Error on Nokia6600 running MIDlet Application
    By tbechnati in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2004-05-02, 14:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×