×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bangalore/India
    Posts
    22

    How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    Hi,

    I want to know which texteditor will support to show hyperlink and I want to highlight that particular link in data ,for ex:"www.google.com"

    What I want is one of the link in the text editor data should be hyper link.
    if click ok it should go to ther view.

    Please help me

    Thanks in advance,
    Srinivas R

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Noida,India
    Posts
    4,073

    Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    hi plz follow the link, it might be helpful:

    http://www.newlc.com/topic-1955?PHPS...=1955.msg53126

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bangalore/India
    Posts
    22

    Smile Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    Thanks a lot for give me Responds vineet.

    In that link its very confusion what he like to use, he like to user richtext editor or some thing else.

    in my App. i want to display one hyperlink with text any one help me regarding this..

  4. #4
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Noida,India
    Posts
    4,073

    Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    so have you tried setting the following flag while constructing your editor in the resource:

    CEikRichTextEditor: EEikRTedTextParsers

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bangalore/India
    Posts
    22

    Smile Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    1)
    iRichText1->SetContainerWindowL( *this );
    iRichText1->ConstructL(this, 100, 0,
    CEikEdwin::EJustAutoCurEnd |
    CEikEdwin::EOwnsWindow |
    CEikEdwin::EResizable |
    CEikEdwin::ETextParsers, // commented and not commented
    EGulFontControlAll,
    EGulAllFonts );

    IF i use the above code its giving Error as
    undefined identifier 'CEikEdwin::ETextParsers'


    2)
    And if i give in flags as EEikRTedTextParsers;
    its giving error is RCOMP failed deleting some output files and warning is
    Cannot convert "EEikRTedTextParsers" to a number.

    I try ed all possible ways, could u pls tell me how can i get hyperlink with text.

    Thanks in Advance,
    Srinivas R

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4

    Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    hi, can you tell me have you resolved it ? and i'm fighting with it . That , CEikEdwin::ETextParsers is used in uiq sdk, so ...

  7. #7
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    382

    Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    According to the library flag is not in Symbian^3. Note though selected item can be highlighted as link - SetHighlightStyleL( EEikEdwinHighlightLink ) - now qml Text display and handle hyperlinks by default.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    13

    Re: How can have a hyperlink inside a richtexteditor or in any other texteditor

    Hi,

    Please go through the below mentioned link:

    http://www.developer.nokia.com/Commu...richtexteditor

Similar Threads

  1. How to Grab akn edwin state change event inside MAknEdStateObserver
    By bharats in forum Symbian User Interface
    Replies: 10
    Last Post: 2010-09-30, 08:22
  2. Hyperlink inside J2ME?
    By gouramike in forum Mobile Java General
    Replies: 10
    Last Post: 2010-08-10, 14:33
  3. open socket inside a thread
    By oyuky in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2008-06-06, 01:07
  4. how-to CActive inside DLL
    By shadow-2005 in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2006-08-05, 10:09
  5. Is switching to another Canvas inside a paint() method OK?
    By falconpl in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-05-06, 00:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×