×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Remove TextField "123" command from Menu

    I create a TextField in a form like this

    Code:
    TextField miles = new TextField("Range for neighbouring divisions (miles)", "", 3, TextField.NUMERIC);
    In the form i add only commands "OK" and "Back"

    But when i type something in the textfield, the Command "123" also appears in the menu so i can change the format of the input in the field.

    http://img31.imageshack.us/img31/535/screenavw.jpg

    How can i remove the "123" choice?

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    387

    Re: Remove TextField "123" command from Menu

    hi, i could not exactly understand
    Quote Originally Posted by polys
    so i can change the format of the input in the field.
    when you had not added command 123 it cnt appears. but does form.removeCommand(123) works?
    may i have your code here so that i could see where are you doing the mistake.

    or you can do is, simply make a new project make form, textfield and add command. if it works fine, than you could locate the problem yourself
    Thanks and Regards,
    Manjul.

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    The Capital of INDIA
    Posts
    4,328

    Smile Re: Remove TextField "123" command from Menu

    Hi,
    Thats the default behavior giving the information to the use that the kind of input he/she is supposed to enter,Hence you cannot change the default behavior for the same,
    Thanks with Regards,

    R a j - The K e r n e l


    Join Delhi-NCR Nokia Developer's Community,

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Kochi,Kerala,India
    Posts
    105

    Re: Remove TextField "123" command from Menu

    i think it's only in wtk 3.0 emulator for selecting the input method.
    Be hungry,Be foolish
    vivart pandey

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Mumbai
    Posts
    539

    Re: Remove TextField "123" command from Menu

    Hey polys, Are you using some custom lowlevel api's based tools?
    au revoir
    Prakash Raman

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Re: Remove TextField "123" command from Menu

    Thanks for your replies.

    I believe it's because of the emulator that i am using. It 's J2ME SDK 3.0 emulator. If i use the WTK 2.5.2 emulator then i don't get this 123 "Command". The thing is, the J2ME emulator is the only one that does not crash when running the application. All the others give me Bad Dynamic Heap Objects and staff like that and i dont know where to find the problem

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    387

    Re: Remove TextField "123" command from Menu

    hi, did you tried making a new project and with same command. if your code is short, do paste it here.
    Thanks and Regards,
    Manjul.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bangalore
    Posts
    32

    Re: Remove TextField "123" command from Menu

    Hi polys

    I am thinking that code is write but the SDK which your using is adding it by default.
    Swapnil Desai
    TELiBrahma Softwares,
    Bangalore.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2007-11-10, 13:19
  2. how remove the move menu?
    By yinjialiang in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2005-07-29, 12:33
  3. Remove Options Menu (S60)
    By nyakete in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2003-07-01, 22:45
  4. Menu Select button using List object
    By abstractworlds in forum Mobile Java General
    Replies: 4
    Last Post: 2002-12-09, 13:08
  5. Replies: 1
    Last Post: 2002-05-08, 16:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×