×

Discussion Board

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    11

    HttpConection limitation on 3650?

    I have tested the Sum MIDlet from Nokia Examples on 3650. I can send to the server only fourteen numbers. Next time an error occurs: IOException with message "Status = -33". The same problem is when I'm sending requests with GET method. Anybody can tell how to solve this limitation?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    41

    gets and posts

    There is a limitation on HTTP get size - this is true for all Gets, mobile or otherwise. Have you tried using a post instead?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    11
    The Sum example operates on POST. Problem isn't with sending data but with invoking Connector.open() method. In my situation (Nokia 3650) it's imposible to call this metod more then 14 times regardless of sending method (POST or GET).

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Israel
    Posts
    2,280

    connection timed out

    From:
    http://www.symbian.com/developer/tec.../Erresapi.html
    The meaning of that error:
    KErrTimedOut -33 "Timed out"

    shmoove

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7
    Hi,

    Did you solve this error? We have the same problem with httpconnetion on 3650.

    Thanks

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    11
    Unfortunately, I didn't solve this problem.

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    393
    What is the software version of the 3650 you are using?

    [N]/Forum Nokia

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    11
    The software version is v2.50 from 13-02-2003.

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    43
    Did anyone ever solve this problem? I am having the same problem.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    Is the problem related to wsp stack ?

    I noticed that this problem vanishes using a "Web" gateway in opposite to a "Wap" gateway...

    Could this be related to the WSP stack ?
    Last edited by system5; 2003-06-06 at 18:38.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×